Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A füstölt szalonnabőröket megmosom, felteszem főni (kuktában 15-20 perc alatt megfő).
A káposztát szükség esetén átmosom, 2-3 centis darabokra vágom. Az apróra vagdalt káposztát beleteszem a szalonnabőrös lébe. Kb. 1,5-2 liter vízben az ételízesítő hozzáadásával 20-30 percig főzöm. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, megszórom a liszttel, végül a pirospaprikával és berántom vele a levest. A virsliket karikára vágva belefőzöm a levesbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss kenyérrel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
francesca
2014.05.26 20:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
füstölt szalonnabőröket, káposztát szükség, apróra vagdalt, szalonnabőrös lébe, ételízesítő hozzáadásával, apróra vágott, virsliket karikára, szalonnabőröket, pirospaprikával, szalonnabőrrel, szalonnabőrös, megdinsztelem, hozzáadásával, káposztaleves, pirospaprika, vöröshagyma, szalonnabőr, ételízesítő, ételízesítő, beleteszem, felteszem, kenyérrel, belefőzöm, virsliket, megszórom, káposztát, darabokra, káposztát, virslivel, kuktában, karikára, kiskanál, berántom, savanyú káposzta, füstölt szalonnabőr, virsli, őrölt bors, vöröshagyma, kiskanál pirospaprika, evőkanál liszt, kiskanál ételízesítő, tejföl,
|
|
|
|
|